Úton a magyar kiállítás a velencei biennáléra

|

Kedd este két tonna rakománnyal megpakolva elindult a kamion a Ludwig Múzeumból a 15. Velencei Építészeti Biennáléra.

km1.png

A velencei biennálén bemutatkozó magyar projektről már írtunk korábban. Most eljött az ideje, hogy a kiállítás elinduljon Olaszországba! Az installációs elemek, a technikai eszközök, a katalógus és a reklámanyagok, valamint az építőcsapat felszerelése teljesen megtöltötték a kamiont. A rakományt a velencei kikötőből hajó viszi tovább a biennálénak helyet adó Giardini-kertbe, ahol az új ausztrál pavilon előtti partszakaszon pakolják ki. Innét már csak pár lépés a magyar pavilon. A hivatalos megnyitót megelőző sajtónapok május 26-án veszik kezdetüket, ekkorra már állni fog a kiállítás.

Pillanatképek a bepakolás előtt!

A pad a Ludwig Múzeum kiállítótermében:htrhfghtrs.jpg

Zsaluállványokból készült asztallábak:km3.png

5X:km4.png

A magyar kiállítás raklapnyi katalógusa, borítóján a pad motívumával:km5.png

A bepakolás előtt a stáb még elugrott Egerbe, hogy a főtéren pár órára kirakják az asztalt, így a biennálén szereplő asztal tulajdonképpen a Dobó téri asztal újrafelhasználása lesz.

Zsaludeszkából készült, sok kis asztalból összerakott körasztal:km6.png

Az asztal az egri Dobó tér közepén:km8.png

Irány Velence!

6uzjruzhjdr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludwigmuseum.blog.hu/api/trackback/id/tr568707456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása