Parti Nagy Lajos hanggal

|

Illusztris személy, Parti Nagy Lajos, tartott tárlatvezetést A hős, a hősnő és a szerző című tárlaton.

© SZÉKELYHIDI Balázs / Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Adattára

Parti Nagy Lajos költői, próza- és drámaírói kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek, az október 14-ei tárlatvezetésén résztvevő szerencsések pedig arról is megbizonyosodhattak, hogy szóbeli képességeit illetően sincs mit szégyellnie. Ráadásul Parti Nagy és a kortárs képzőművészet viszonya sem tegnap kezdődött, amit nem csak a mostani vezetés, hanem a témát illető szövegei, megnyitó beszédei is jól példáznak.

A kivételes alkalom már nem fog megismétlődni, mivel a kiállítás október 23-án bezár. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a hátra levő pár napban ne nyílna alkalma az érdeklődőknek egy szakszerű tárlatvezetésre, sőt. Október 20-án, szombaton, délután fél 5-től maga a kiállítás kurátora, Tímár Katalin, vállalja magára a művészeti kalauz szerepét. Az eseményre itt regisztrálhatnak.

Az alkotások közé pedig akár Parti Nagy Lajost is odaképzelhetik; ide kattintva ugyanis meghallgathatják a korábbi vezetés teljes hanganyagát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludwigmuseum.blog.hu/api/trackback/id/tr85132503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása