Art & Wine Lovers' Club

|

A Ludwig Múzeum Art & Wine Lovers' Club rendezvénye exkluzív tárlatvezetéssel és borkóstolóval várja vendégeit  - ez alkalommal a Fabrizio Plessi. Liquid Labyrinth időszaki kiállításban. A kulturális élményt a macedóniai Stobi borászat borai teszik még élvezetesebbé. 

slider-03.jpg

A Macedónia legismertebb borvidékén található Stobi borászat világhírnevet szerzett a macedón boroknak. Az esten maga a borász, Nikola Derebanov mutatja be a borokat. A világfajták mellett olyan autentikus balkáni borokat is kóstolhatunk, mint a Zilavka 2013, egy zöldes színű, kristályos csillogású, üde ízvilágú fehér bor, amely egyesíti magában a forró völgyek és hideg hegyek harmóniáját.A másik különlegesség a Vranec Veritas, amely Macedónia legnépszerűbb kék szőlőjéből készült, sötét rubin színű, testes prémium bor. A borokhoz autentikus macedón étel különlegességeket kóstolhatnak a látogatók.

A program részletes leírása ITT olvasható.

slider-02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludwigmuseum.blog.hu/api/trackback/id/tr205858790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása