Íme a nyertes pályamű

|

Lezárult a Ludwig blog fejlécére kiírt pályázat és megszületett az eredmény is.

A kiírásra összesen 24 személy pályázott, azonban jóval több pályamű közül került ki a győztes. Ez nem meglepő, hisz a kiírás értelmében egy pályázó több művel is indulhatott, amely lehetőséggel sokan éltek is. A győztes is egy olyan pályázó lett, aki több művet küldött be. Mielőtt azonban rátérnénk a szerencsés mű bemutatására, essen pár szó a többi pályaműről.

Bár a múzeum fenntartotta a jogot, hogy nem megfelelő nívójú alkotások esetében ne hirdessen győztest, erre szerencsére nem kellett sort keríteni. Szinte kivétel nélkül izgalmas, ötletes és a Ludwig Múzeum szellemiségéhez illeszkedő tervek érkeztek. Ezen tény hízelgő a pályázókra nézve, de hízelgő a múzeumnak is. Megtisztelő, hogy a pályázók szemmel láthatóan figyelemmel kísérik a múzeum életét, érzékelve az intézmény és a kiállítások szellemiségét.

De most már itt az ideje rátérni a győztes munkára. A kiírásnak megfelelően a Kommunikációs Osztály munkatársai bírálták el a pályázatokat, akik döntése egy olyan pályázóra esett, aki több pályaművet küldött el. Az elsőség indoklása, hogy ezt a munkát ítélték a legkreatívabbnak, emellett úgy látták, hogy ez a pályamű illeszkedik legjobban a múzeum képviselte vizuális megjelenéshez. Nem utolsó sorban pedig a számítógépes billentyűzet használata vizuális elemként, úgy látványában mint tartalmában, maximálisan kifejezi az internetes írás, a bloggolás lényegét.

A győztes: Domján Gábor, jeligéje: hettorpe

A fejlécek három variációja nyerte el a múzeum tetszését, melyek mindegyike 10 napig lesz látható a Ludwig múzeum blogján. Gratulálunk!

A három fejlécet alább is megtekinthetik.

Nyertes fejléc1 (Domján Gábor)

 

Nyertes fejléc2 (Domján Gábor)

 

Nyertes fejléc3 (Domján Gábor)

A bejegyzés trackback címe:

https://ludwigmuseum.blog.hu/api/trackback/id/tr955132470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása