Art & Wine

|

Ha mélyebben érdekel a kortárs művészet, és szívesen kóstolsz kiváló borokat, gasztronómiai különlegességeket, akkor a Ludwig Múzeum Art & Wine Lovers Club programsorozatát neked találták ki!bor.jpg

A Ludwig Múzeum tavaly indult programsorozata a kortárs művészetet a kiváló borokkal és a gasztronómiával köti össze. A sorozat idén is folytatódik, az exkluzív tárlatvezetés mellett különleges borokat és gasztro-falatokat kóstolhatnak a látogatók – mindezt a kiállítótérben, jó társaságban. A program során a borász minden alkalommal maga mutatja be a borait.

Johann.jpg

Február 11-én az Átmenet. Oleg Kulik, a Blue Noses és Josip Vaništa kiállításon exkluzív tárlatvezetéssel és borkóstolóval várják az érdeklődőket, bemutatkozik a krasznabélteki Nachbil Pincészet.

Az Átmenet című kiállítás három olyan művész munkásságát mutatja be, akiknek központi témája a társadalomban zajló drámai események feldolgozása.

A Nachbil Pincészet igazi kézművesség Szatmár-Hegyalján. A borászok, Johann és Edgar Brutler, apa és fia, akik egyszerű, kézműves jellegű, professzionális technológiával állítanak elő kiváló minőségű borokat és ökológiailag ellenőrzött gazdálkodást folytatnak. Pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, sangiovese, kékfrankos és syrah, illetve chardonnay, pinot gris, sauvignon blanc, rajnai rizling, traminer és királyleányka alkotja a borvidék színes szőlőpalettáját.

A borokhoz komponált falatokat az este gasztronómiai partnere, a Spoon Cafe&Lounge biztosítja.

Részletesebben a programról ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludwigmuseum.blog.hu/api/trackback/id/tr245791709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása