Tárlatvezetés a Société Réaliste-tel

|

Gróf Ferenc és Jean-Baptiste Naudy újra Budapesten és újra a Ludwig Múzeumban!

Société Réaliste (fotó: Uroš Hočevar)

Április 20-án nyílt meg a Société Réaliste Empire, State, Building című kiállítása. A megnyitó alkalmából a Société Réaliste két tagja, Gróf Ferenc és Jean-Baptiste Naudy, tartott tárlatvezetést az érdeklődőknek, akik nem is voltak kevesen. Mindig izgalmas, ha maga az alkotó mutatja be a műveit, ez az alkalom azonban kiemelkedett az ilyen típusú események sorából köszönhetően a művészek közvetlen stílusának és szórakoztató előadásmódjának.

Gróf Ferenc (fotó: Glódi Balázs)

Akkor úgy tűnt, hogy egyszeri alkalomról volt szó, amelyről ha valaki lemaradt, maximum a blogon olvashatta a két alkotó gondolatait a művészetről vagy Leni Riefenstahlról. Most azonban ismét lehetőség nyílik az élő találkozásra és az első kézből származó információk megszerzésére.

Jean-Baptiste Naudy (fotó: Glódi Balázs)

Június 26-án, kedden, 18 órától ugyanis Gróf Ferenc és Jean-Baptiste Naudy tárlatvezetést tart a Ludwig Múzeumban. A program érvényes belépőjeggyel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit megtehetnek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludwigmuseum.blog.hu/api/trackback/id/tr525132484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása